Održane sjednice Upravnih odbora i Izvještajnih skupština klastera proizvođača

Dana 01. lipnja 2020. godine, u Vinkovcima u prostorijama Agro-klastera d.o.o., s početkom u 18.00 sati, održana je  sjednica Upravnog odbora  i Izvještajna skupština ”Klastera proizvođača lubenica VSŽ”  .

Nakon uvoda u dnevni red, članovima klastera, tajnik Udruge je podnio analizu dosadašnjih aktivnosti, koje su za cilj imale poticanje i unaprjeđenje rada Udruga. Potom je uslijedila rasprava po točkama, te se razgovaralo i o budućim planovima i aktivnostima za  2020. godinu.

Konstruktivna rasprava i razgovor doveli su do brojnih zaključaka, odnosno do različitih prijedloga aktivnosti i zadataka, koji će znatno unaprijediti i olakšati proizvodnju proizvođačima unutar ovih klastera, a za što su sami proizvođači iznijeli nužnost i potrebu.

Dana 02. lipnja 2020. sa početkom u 18,00 sati
u Vinkovcima u prostorijama Agro-klastera d.o.o., održana je sjednica Upravnog odbora i Izvještajna skupština Udruge „Klaster voća i voćnih proizvoda VSŽ“.

Dana 03. lipnja 2020. godine sa početkom u 18,00 sati u Vinkovcima u prostorijama Agro – klastera d.o.o., održana je sjednica Upravnog odbora i Izvještajna skupština Udruge“ Klaster orašastih plodova VSŽ“.