PREZENTACIJA „NAŠA BUNDEVA I JABUKA SU ZDRAVA HRANA“

U Vinkovcima je 05.11.2021. održana prezentacija „Naša bundeva i jabuka su zdrava hrana“, što je početak kampanje promocije i kupnje proizvoda naših OPG-ova „Domaće je naše“, uz poruku „Okusi najbolje“. Manifestaciju je organizirao Agro-klaster d.o.o. u suradnji sa Vukovarsko- srijemskom županijom, turističkom zajednicom VSŽ, klasterima „Lubenica i povrća“ i „Voća i voćnih proizvoda“, udrugom „Breskorka“ Tovarnik i Općinom Tovarnik.

Prezentaciji je nazočio župan Damir Dekanić sa suradnicima, predstavnica Odjela za poljoprivredu VSŽ, načelnici Općina Tovarnik, Stari Jankovci i načelnica Opčine Lovas, predstavnici Agro-klastera d.o.o.-a, udruge “Breskorka”, Dječji vrtić Vinkovci, novinari te građani Vinkovaca. Župan Dekanić je pozdravio akciju „Domaće je naše“, kojoj je i dao potporu, uz želju da što više naših vrtića, škola, domova  konzumira kvalitetne proizvode naših OPG-ova.

Direktor Zdenko Podolar je pozvao na zajednički nastup naše proizvođače, klastere, predstavnike lokalne i regionalne samouprave, razne institucije te same građane, u cilju uspjeha zajedničke akcije. Kampanja će trajati najmanje godinu dana uz mogućnost nastavka u periodu iza toga, u kojemu će biti organizirane razne manifestacije, medijska predstavljanja, oglašavanje putem društvenih mreža, jumbo plakata itd.