Suradnja Agro-Klaster d.o.o. i hotelijera i turističkih djelatnika s područja otoka Krka

U okviru prošlotjedne posjete Istri i Hrvatskom primorju delegacija Agro-klastera  d.o.o. se u petak 11. svibnja. 2018. godine susrela i obavila radni sastanak sa predstavnicima grada Malinska i turističkim i hotelijerskim tvrtkama s otoka Krka. Osobito zanimljiv i vjerujemo uspješan razgovor održan je sa direktorom hotela Malin iz Malinske, gospodinom Nediljkom Vučetić. Direktor Agro-klastera d.o.o. upoznao je gospodina Vučetića sa projektom umrežavanja obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i drugih malih i srednjih poduzeća s područja Vukovarsko-srijemske županije, s krajnjim ciljem povećanja proizvodnje autohtonih slavonskih proizvoda i efikasnijeg plasmana tih proizvoda na domaće i inozemno tržište. Direktor hotela Malin je dao punu podršku prezentiranim idejama i izrazio spremnost da se tvrtka kojom upravlja uključi u ovaj projekt, na način da svojim gostima ponudi određene proizvode koji po cijeni, količinama i kvaliteti mogu biti dio hotelske ponude.

 

Na kraju sastanka je dogovoreno da Agro-klaster d.o.o. dostavi ponudu i specifikaciju potencijalno zanimljivih proizvoda za hotelsku ponudu, kako bi se isti tijekom ove, a osobito iduće turističke sezone mogli naći na stolovima hotela Malin i drugih ugostiteljskih i turističkih objekata.

Napominjemo još jednom da su prethodnih dana, slični sastanci održani i sa poznatim hotelijerskim kućama Valamar i Plava Laguna, kao i s predstavnicima općina Lovran i Tar-Vabriga, te većim brojem ugostiteljskih tvrtki s područja Istre i Hrvatskog primorja.