Agro-klaster d.o.o. na manifestaciji “Nema sela nad Babine Grede”

U Babinoj Gredi se od 08. do 10. lipnja 2018.g., održala manifestacija Nema sela nad Babine Grede, namjera organizatora je bila da se prezentacijom slavonsko-baranjskih autohtonih proizvoda, s naglaskom na kulin i sir, potaknu domaći proizvođači kako bi se što bolje napravio što kvalitetniji proizvod i plasirao se na tržište.

Dani kulina, sira i vina održani su u nedjelju, a ukupno su izložena 43 uzorka kulina iz 5 slavonskih županija, te 35 uzoraka sira iz Vukovarsko-srijemske županije.

Agro-klaster d.o.o. Vinkovci, koji je osnovan radi udruživanja i zastupanja proizvođača autohtonih slavonskih proizvoda sa područja Vukovarsko-srijemske županije, također je sudjelovao na sajmu predstavljajući naša obiteljska poljoprivredna gospodarstva.
Proizvođači koje je Agro-klaster predstavljao na manifestaciji su: OPG Marino Bataković Mikluševci, OPG Mirko Pranjić Drenovci, OPG Martin Mikinac Gradište,  OPG Mario Peulić Lovas, Torzo d.o.o. Lovas, OPG Igor Petričević Tompojevci,  Agro-Lov Bošnjaci, OPG Vlado Ferbežar Otok, OPG Slavica Dumendžić Vukovar, OPG Matija Baltić Opatovac, OPG Stanko Čuljak Cerić te Udruga vinogradara i vinara „Srijem“ Lovas.