Agro-klaster d.o.o. sklopio sporazume o poslovnoj suradnji i razumijevanju

Agro-klaster d.o.o. je dana 14. lipnja 2018. godine sklopio sporazume o poslovnoj suradnji i razumijevanju sa Općinom Vrbanja zastupanoj po načelniku Velimiru Redlu, Općinom Gunja zastupanoj po načelniku Anti Gutiću i Općinom Bošnjaci zastupanoj po načelniku Andriji Juzbašiću.

Sklapanjem Sporazuma o suradnji i razumijevanju Agro-klaster d.o.o. i navedene Općine izražavaju spremnost za suradnju i uzajamnu potporu u projektu povezivanja i umrežavanja obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, te malih i srednjih poduzeća s područja Općina, kao i cijele Vukovarsko-srijemske županije.

Svrha ovih Sporazuma je realizacija javnog interesa, koji se ogleda u jačanju konkurentnosti poduzetnika u poljoprivredno-prehrambenom sektoru, otvaranju perspektiva za njihov razvoj, te očuvanju postojećih i otvaranju novih radnih mjesta.
Agro-klaster d.o.o. obvezuje se aktivno uključivati u manifestacije, sajmove i druga događanja koja organiziraju navedene Općine ili njihova poduzeća.

Navedene Općine potpisom ovog Sporazuma daju punu podršku aktivnostima koje provodi tvrtka Agro-klaster d.o.o. i izražavaju spremnost za uključivanje u promociju, proizvodnju i potrošnju domaćih proizvoda, a osobito kada su u pitanju obiteljska poljoprivredna gospodarstva i poduzetnici s područja Općine Vrbanja, Općine Gunja i Općine Bošnjaci.

Primjerak Sporazuma preuzeti ovdje: AGRO-KLASTER D.O.O. – Sporazum o poslovnoj suradnji Općina Vrbanja