Agro-Klaster d.o.o. na otvaranju 11. međunarodnog Dunavskog festivala

Agro-Klaster d.o.o. na otvaranju 11. međunarodnog Dunavskog festivala u Ulmu, koji traje od 06. do 15. srpnja 2018. godine.

Međunarodni Dunavski festival tradicionalna je kulturna manifestacija koja se od 1998. svake dvije godine održava u Ulmu i Novom Ulmu, u njemačkoj pokrajini Baden-Württemberg. Cilj manifestacije je kroz susrete umjetnika, političara, gospodarstvenika i stručnjaka iz podunavskih zemalja, ali i šire, poticati kulturnu suradnju, partnerstvo i umrežavanje zemalja duž rijeke Dunav.

     

Agro-Klaster d.o.o. kao predstavnik i izlagač mnogih proizvođača sa područja Vukovarsko-srijemske županije i kao krovni klaster već osnovanim klasterima jaja, voća i voćnih proizvoda, orašastih plodova, sira i lubenica, sudjelovao je na festivalu za svojim štandom na kojem je predstavljao cijelu Vukovarsko-srijemsku županiju i šire.

Štand OPG Ferbežar iz Otoka je izazvao veliku pozornost među posjećenicima sajma radi raznolikosti proizvoda koje je izložio na festivalu. Također je dogovoreno da na sljedećim međunarodnim sajmovima i festivalima budu predstavljeni i drugi proizvodi sa područja Vukovarsko-srijemske županije.