Sastanak tvrtke Agro – klaster d.o.o. s predstavnicom Razvojne agencije Žepče

Dana 4. prosinca 2018. godine u Vijećnici Općine Lovas, održan je sastanak s predstavnicom Razvojne agencije Žepče, direktoricom Brankom Janko. 

Razvojna agencija Žepče, na čelu s direktoricom Janko, izrazila je interes i zanimanje za tvrtku Agro – klaster d.o.o. kao primjer dobre prakse unutar poljoprivredno – prehrambenog sektora.

Na sastanku su osim zamjenika direktora tvrtke Agro – klaster d.o.o. Željka Cirbe, nazočili i načelnica Općine Lovas Tanja Cirba, te voditelj Ureda za međunarodnu suradnju TINTL Mladen Markešić.

Tvrtka Agro – klaster d.o.o. prepoznata je kao uspješni model rješavanja problema s kojima se suočavaju mali poljoprivrednici s područja Vukovarsko – srijemske županije. U okviru toga se razgovaralo o dosadašnjim postignućima tvrtke, te budućim i trenutnim projektima i planovima. Direktorica Janko iskazala je zanimanje za način funkcioniranja tvrtke, te sve konkretne informacije o načinu rada tvrtke, radi dobivanja potrebnih informacija s mogućnošću prenošenja znanja na područje Federacije Bosne i Hercegovine, odnosno Općinu Žepče, gdje se također lokalni poljoprivrednici suočavaju s brojim problemima.