Agro – klaster d.o.o. na tematskim radionicama ”Ususret trećem Hrvatskom ruralnom parlamentu” te radionicama za LAG-ove

Dana 5. i 6. prosinca 2018. godine, u Bošnjacima, u organizaciji Hrvatske mreže za ruralni razvoj, održana je redovna godišnja Skupština Hrvatske mreže za ruralni razvoj.

Uz redovnu godišnju skupštinu, održane su i dvije tematske radionice na kojima je sudjelovala i tvrtka Agro – klaster d.o.o., i to radionice pod nazivom ”Ususret trećem Hrvatskom ruralnom parlamentu”, te ”Predstavljanje novih LAG natječaja i razmjena iskustava između LAG-ova u dosadašnjoj provedbi LRS”.

Na radionici ”Ususret trećem Hrvatskom ruralnom parlamentu” predstavljene su stavke dosad dogovorenog vezano uz treći Hrvatski ruralni parlament (mjesto, vrijeme, glavna tema i sl.), moguće podteme te doprinos članova HMRR-a provedbi Deklaracije 2. HRP-a.

Na radonici ”Predstavljanje novih LAG natječaja i razmjena iskustava između LAG-ova u dosadašnjoj provedbi LRS” moglo se čuti o razmjeni iskustava o natječajima različitih operacija, pripremi i provedbi projekata, te dosadašnja iskustva nadležnih tijela u provedbi nacionalnih natječaja za različite tipove operacija.

Domaćin susreta je LAG Šumanovci sa sjedištem u Drenovcima.