Priprema i isporuka prigodnih paketa za božićne i novogodišnje blagdane

Tijekom prosinca 2018. godine tvrtka Agro – klaster d.o.o. pripremila je i isporučila prigodne božićne pakete svim zainteresiranim subjektima.


Nakon prethodno poslane ponude za božićne pakete, interes su iskazale brojne općine, gradovi i tvrtke s područja Vukovarsko – srijemske županije, i to ukupno dva grada, osam općina te jedanaest tvrtki s područja Vukovarsko – srijemske županije, kao i Vukovarsko – srijemska županija samostalno. Također paketi su isporučeni i na područje Istre, grada Virovitice te poznatim hrvatskim hotelskim lancima.

Ukupno je pripremljeno oko 1300 paketa koji su sadržavali domaće, autohtone prehrambene proizvode proizvedenih na četrdesetak OPG-ova s područja Vukovarsko – srijemske županije. Paketi su, osim lokalnih domaćih proizvoda, sadržavali i maslinovo ulje koje je osigurano kroz suradnju s općinom Tar – Vabriga iz Istre.

Osim prigodnih božićnih paketa, za novogodišnja događanja tvrtka Agro – klaster d.o.o. opskrbila je i hotelski lanac s područja Kvarnera i to mesom crne slavonske svinje.

Zahvaljujemo svim zainteresiranima, te se nadamo nastavku i proširenju suradnje.