Sudjelovanje na 6. ”Poslovnom susretu vinara i ugostitelja – priprema vinskih karti za sezonu 2019.” u Dubrovniku

U Dubrovniku, 8. veljače 2019. godine, održan je 6. ”Poslovni susret vinara i ugostitelja – priprema vinskih karti za sezonu 2019. godine”, u organizaciji Dubrovnik FestiWine, a pod pokroviteljstvom Dubrovačko – neretvanske županije.

Ovaj susret je dio međunarodnog vinskog festivala Dubrovnik FestiWine-a koji će se održati u travnju, gdje će biti pozvani vinari te će predstaviti svoja vina ugostiteljima i hotelijerima u vrijeme kada se formiraju vinske karte za novu sezonu. 

Tim putem smo predstavili proizvode naših poljoprivrednih proizvođača sa područja Vukovarsko-srijemske županije. Zainteresiranost za ovim proizvodima pokazala se iznimno velikom od strane raznih ugostitelja i vinara.

Vinarima koji imaju Wine barove i vinske podrume potrebni su proizvodi visoke kvalitete te domaće recepture. Uslijed toga provedeni su mnogi poslovni dogovori te su otvoreni putevi za neke nove suradnje.

Neki od proizvođača, čiji su proizvodi bili izloženi za prezentaciju, su OPG Pranjić, Zadruga Vinkovačka šparoga, OPG Ferbežar Vlado, OPG Dumendžić, OPG Goran Ferbežar te mnogi drugi.