Izrada studije izvodljivosti – Pozicioniranje i razvoj proizvoda poljoprivredno – prehrambenog sektora

Radi što učinkovitijeg plasmana poljoprivrednih proizvoda diljem Republike Hrvatske, tvrtka Agro – klaster d.o.o. naručila je izradu studije izvodljivosti Pozicioniranje i razvoj proizvoda poljoprivredno – prehrambenog sektora.

Tijekom proteklih nekoliko mjeseci, uspješno su provedeni razgovori s nekoliko zainteresiranih predstavnika hotelskih poduzeća s jadranskog područja. Prehrambeni proizvodi obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava s područja Vukovarsko – srijemske županije, okupljenih unutar Agro – klastera d.o.o. , će imati priliku naći se u ponudi hotelskih poduzeća Istre, Kvarnera, te Makarske rivijere. Radi pronalaska što uspješnijeg modela te načina distribuiranja i uključivanja proizvoda u ponude hotelskih poduzeća, Agro – klaster d.o.o. se odlučio na ovaj poduzetnički pothvat izrade studije.

Izrada studije je u završnoj fazi, te se očekuje kako će ista pokazati sve mogućnosti i izazove samog procesa uvođenja i plasiranja prehrambenih proizvoda, te odrediti smjer djelovanja i buduće aktivnosti tvrtke za što uspješnijem pozicioniranju lokalnih poljoprivrednih gospodarstava na tržištu prehrambenih proizvoda.

Studiju izrađuje Ured za međunarodnu suradnju TINTL u suradnji s tvrtkom Agro – klaster d.o.o.